Η ομάδα της FTF σταματάει για λίγο τις εργασίες της και γεμίζει δυνάμεις!
Η Εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή για Καλοκαιρινές Διακοπές από τη Δευτέρα 10/08 έως και την Παρασκευή 21/08.
Προγραμματίστε τις εργασίες σας και επικοινωνήστε μαζί μας εγκαίρως για να ρυθμίσουμε τις εκκρεμότητες των έργων σας.
Ραντεβού στις 24 Αυγούστου για να συνεχίσουμε να χτίζουμε μαζί το επόμενο βήμα σας!
Καλό Καλοκαίρι!
Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν, μεταξύ άλλων, σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, κέντρα υγείας, δομές φροντίδας ηλικιωμένων, γραφεία, κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις και χώροι μουσείων και θεάτρων.
Οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων αφορούν σε αντικατάσταση κουφωμάτων, θερμομόνωση, συστήματα θέρμανσης, ψύξης και αερισμού, συστήματα φωτισμού χώρων, συστήματα αυτοματισμού, συστήματα παραγωγής και αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, εγκατάσταση σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, κ.α..
Τα κτίρια που θα αναβαθμιστούν ενεργειακά στο πλαίσιο του «ΗΛΕΚΤΡΑ», αναμένεται να βελτιώσουν την ενεργειακή τους κλάση κατά δύο κατηγορίες μεσοσταθμικά, σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων.